En tisdag i Juli
På besök i Klagshamn hos Filippa, Johan och underbara Malcolm. Lilla M är världens goaste 4-månaders, jag är lite småkär!


Fantastisk middag i Lund hos Christine och Fredrik
Jag ligger så back i bloggandet... Jag har tusen och åter tusen vackra bilder och många betraktelser att dela med mig av från mina veckor i Sverige. Ovan visar en perfekt tisdag i Malmö/Lund trakten. Fina vänner, solsken och god mat. Det har faktiskt varit ledorden genom hela min semester. Vi har blivit så bortskämda av det fina vädret, lovley vänner och familj och helt gudomlig mat.Nu är jag helt färdigpackad, imorgon bär det av tillbaka till Shanghai. Micke kommer en vecka efter mig (den lyllosen har en vecka mer semester). Många frågar hur det känns, det känns faktiskt inte så mycket. Börjar jag bli immun mot avsked? I skrivande stund har jag bara mamma kvar att krama förväl och inga tårar är fällda ännu. Vi kommer ju hem i jul, efter att ha varit borta ett helt år i sträck så känns ju månaderna fram till jul som ingenting alls. Dessutom ser jag fram emot en höst i Shanghai.
Kärlek
Sara


Bokmal


Min fina mamma gav mig fyra böcker. Jag är en riktigt bokmal och om jag fastnar i en bok lämnar jag den inte ifrån mig förrän jag läst ut den. Ego girl läste jag ut på en eftermiddag...
Idag smattrar regnet mot rutorna i Helsingborg. En perfekt dag för att stanna inne och stäckläsa böcker. Jag fick 4 pocketböcker av min älskade mamma, den ena Ego Girl är redan utläst. Det är min näst sista dag i Sverige, lite svårt att greppa faktiskt. I eftermiddag blir det en liten fika tillsammans med min barndomsvän Malin och hennes Jörgen. Ikväll blir det avskedsmiddag hos pappa. Redan avskedsmiddag... Jah har haft tre underbara veckor i Sverige. Vädret har varit så underbart att jag nästa tror att Sverige vill locka oss tillbaka. För att inte tala om vänner och familj! Svensk är jag, ända in i själen!
Kärlek
Sara
The trio!Maria, jag och Sara trion som hängt ihop sedan Lundatiden. Det blir alltid lite smått hysteriska, barnförbjudna och överärliga samtal när vi ses. Släng på några glas vin och lyckan är gjord...
Igår fick jag äntligen träffa min saknade Maria. Vi har haft lite svårt att få ihop det med två fullbokade scheman men som sagt, igår blev det långträff. Precis som med de flesta andra av mina vänner kändes det som det var igår vi sågs. Det är en sådan befrielse för en utlandssvensk som jag att året som gått inte påverkat mina dyrbara vänskaper. Det blev en urhärlig kväll. En fika blev en shoppingrunda, en shoppingrunda blev ett glas vin, ett glas vin blev 3, 3 glas vin blev några glas cosmo... Vid tolvtiden joinade den tredje vännen i trion som hängt ihop sedan studietiden, Sara (som jag hälsade på i Halmstad).  Jag var lycklig, och lite rund under tassarna :-). Tack mina fina fina vänner för att ni finns!
Kärlek
SaraKålpuddingPappa Jan och Mamma Maria. Ovan Mamma Marias goda kålpudding.Friends for ever! Jag, Charlotte, Nina och Jonas har lekt sedan innan vi kunde gå. Det är fortfarande precis lika kul att ses!
Igårkväll gick Nina och jag ner för gatan för att hälsa på våra barndomsvänner. Mamma Maria hade lagat en av mina absoluta favvoriträtter, kålpudding. Det blev en helt underbart trevlig kväll tillsammans med gamla vänner. Som vanligt när vi träffar familjen Birgersson skrattade vi så vi grät, både till gamla och nya minnen. När vi var små åkte vi ofta på semester ihop med familjen Birgersson, det hade ju varit underbart kul att göra om det i vuxen ålder. Kanske nästa sommar :-)
Kärlek
SaraLycka på ett strå


Egenplockade smultron, i bakgrunden Mickes familjs stuga. Kannan har används för just smultronplock i över 70 år.
Lycka behöver faktiskt inte vara mer än några smultron på ett strå. Shanghai slår ibland knut på sig själv med coola klubbar, djs från hela världen, franska kockar, världens högsta observatorium och det kanske hitills största expot. Men egentligen behövs det inte mer än några smultron på ett stå, eller en brassestol på en pakethållare. Det är lycka för mig, sommarlycka ♥.Kärlek
SaraSommarträning


Under sommarens tredje löppass stukade jag foten, den är fortfarande svullen....Istället för att springa på min stukade fot har jag satsat på att cykla. Bilderna ovan är från en cykelutflykt till Rydebäck tillsammans med min kärlek, pappa och Fabian. Totalt blev det över 3 mil, hälften i motvind. Mysigt och mycket bra träning!

Jag hade planerat att löpträna UTOMHUS som en tok under mina sommarveckor i Sverige. I Shanghai är det nämligen svårt att löpträna utomhus så jag hade verkligen sett fram emot att byta löpbandet mot skogen. Under tredje utomhuspasset trillade jag dock och stukade foten. Jag fattade inte riktigt då att jag faktiskt stukat foten, så ont gjorde det inte. Well, åtta kilometer på en stukad fot innebär minst två veckor med en svullen vrist...


Jag har inte riktigt vågat köra den inplanerade hårda löpträningen på min stukade fot. Jag har istället tagit till vara på möjligheten till annan utomhusträning. Det har blivit många morgonprommisar, yoga under solen och en hel del cykling. Bästa passet var en cykeltur till Rydebäck och hem igen tillsammans med tre av mina favvoritkillar, Pappa, lillebror Fabian och Micke. Över 3 mil blev det, hälften i hård motvind. Jag är verkligen nöjd med att jag tagit tillvara på sommarens erbjudanden om annan träning. Löpningen kan jag ta itu med igen i Shanghai.


Kärlek
Sara


Bästa badet


En av mina bsolut favvoritplatser i Helsingborg är bryggan på Gröningen, även ett av Helsingborgs bästa bad!Dambadet på Råå är en annan storfavvorit. Där kan man bada naken utan att vara nudist, me likey!

Jag är inne på min sista sommarlovsvecka. På söndag bär det av mot Shanghai igen, där väntar vardag och jobb. Har inte riktigt bestämt mig för hur jag känner inför att åka tillbaka till Kina än. Jag misstänker att en hel drös tårar kommer att fällas men jag ser även fram emot att få vara med mina Shanghaivänner, längtar också efter lägenheten på 21a våningen.Säkert är dock att jag verkligen försöker njuta av varje stund jag har kvar i Sverige. Idag valde solen att kika fram i Helsingborg och hela eftermiddagen spenderade jag under solens strålar. Det blev en runda minigolf tillsammans med pappa och min lilla lillebror Fabian, efter det ett dopp i det blå. Håller tummarna för att solen vill titta fram några dagar till. Jag tycker ju så mycket om att bada! Helsingborg erbjuder faktiskt en hel del bra bad. Mina två favvoriter är bryggan på Gröningen eller dambadet på Råå. Bryggan på Gröningen passar den som gillar träbrygga och folkvimmel. På dambadet i Råå kan man sola naken på dam (eller herr) badet och även ta ett nakendopp tillsammans med de andra tanterna (eller gubbarna). Riktigt mysigt!
Kärlek
Sara


KräftkalasIdag var jag på den årliga kräftskivan tillsammans med mitt tjejgäng från gymnasietiden. Frida hade fixat urgod mat, som vanligt.
Frida och Sara som jag nu kännt i över 10 år :-). Den observanta känner igen Sara, hon hälsade nämligen på i Shanghai i April.
En Sara till, här med hennes systerdotter Freja.
Nyblivna mamma Katja och två veckor gamla Freja. Looove!
Jag myser med sötaste Freja.
Minst en gång om året träffas mitt tjejgäng från gymnasiet och äter kräftor. En urmysig tradition som jag hoppas kommer att vara länge. I år var det hela nio år sedan vi sprang ut från trapporna på Nicolaiskolan i Helsingborg. Mycket har hänt sedan dess :-). Vi har pluggat på universitet, gjort långa resor, köpt hus, gjort slut med killar, träffat nya, börjat jobba, flyttat till Kina, fått barn, giftemål...


Jag känner mig faktiskt väldigt lyckligt lottad som en gång om året får träffa mitt gamla gäng och prata om året som gått. Vi brukar alltid lyckas att ses alla sex men idag befann sig Jasmine på bröloppsresa så vi var en man kort. Jag är ju inte så flexibel längre. Istället för Jasmine så joinade Freja, det första lilla pyret i gänget. Två veckor gammal och redan på tjejträff, mamma Katja fick hålla för hennes öron emellanåt...


Tusen tack tjejer för en mysig kväll!
Kärlek
Sara


Sommarens strandväskaSommarens strandväska går i knallrosa. Inte min färg i vanliga färg men kul som alternativ en solig sommardag.

Denna sommar har jag haft tur med vädret. Solen har tittat fram nästan varje dag och bjudit på ljumma sköna baddagar. Jag tycker verkligen om strandlivet. Att njuta i solen, bada, läsa en god bok, bada. Bästa strandväskan kommer i år från Marc Jacobs, som de flesta av mina senaste väskinköp :-). Även denna chockrosa väska är inhandlad på fejkmarket i Shanghai, 80 kronor kostade den. Hur ser din strandväska ut (om du har en)?

Kärlek
SaraBlogg Award
Åh, jag har fått min första blogg-award, TACK Maxiander!!! Med denna fina utmärkelse kommer dock några små förpliktelser, man bör:

- kopiera in award-bilden i sin blogg för att visa att man fått den
- tacka och länka till den som nominerade en
- nominera sju andra bloggare och länka till dem
- berätta sju intressanta saker om sig själv7 saker om mig:
Jag har bott i 5 olika länder, just nu i Kina. Hoppas på att få chansen att leva i fler länder, sydeuropa lockar.
Jag planerar och tränar inför mitt första tävlingslopp i ett par löparskor. Shanghai halvmara i November.
Jag tvättar inte mitt hår med schampoo :-)
Jag snoozar hellre än att äta en lång och skön frukost, till skillnad från min sambo som alltid går upp en timme före mig trots att vi lämnar lägenehten samtidigt.
Jag drömmer om att få bo i ett hus vid havet, är inte riktigt säker på vilket hav dock.
Jag är (fortfarande) sjukligt besatt av sex and the city.
Jag äter hellre förrätt än efterrätt.Jag nominerar:

Starwoman: en underbar livstilsblogg om livets goda.
Simplicity: en inredningsblogg med balans i fokus
Stilla eftertanke: tankar om livet, yoga, löpning och träningsglädje
Maratonbloggen: om att träna, ladda och genomföra en mara
Fuck you right back: Katarina är bara för rolig!
Etikett bloggen: Magadela Ribbing vet vad hon pratar om!
Looking for Sara: om Sara som bloggar om livet på vackra korsika.
Kärlek
Sara


Äntligen!


Nu har jag sett den!!! Bara två månader efter er andra!
Igår såg jag den, FILMEN! Mmmmm, två och en halv timme av ren och skär MYS! Jag log från första scen och kunde inte sluta, som jag gillar Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte. Jag håller med om att filmen inte var lika bra som ettan men i min värld kan det inte bli annat än en underbar filmupplevelse om jag får dela den tillsammans med brudarna från SATC!Jag såg filmen själv. Japp, helt själv, bara jag och en påse popcorn. Precis som Carrie i säsong 5, dock ej på dejtnight (kopplar du den meningen har du antagligen sett serien lika många gånger som jag). Filmen visas ej i Kina då endast ett fåtal internationella filmer lyckas ta sig igenom Kinas tuffa censur. Det har inte heller gått att få tag på några kopior av filmen. Jag har, som du nog förstår, längtat och väntat i flera månader och igår var första "lediga" kvällen på semester. Biovalet var självklart, med eller utan vän att dela upplevelsen med.

Kärlek
Sara


Semester på semestern


Jag har en händelserik semester. Dagarna och händelserna flyter ihop men som en röd (eller snarare bubblig) tråd genom semestern går goda drycker. Vart vi än kommer placeras ett glas bubbel, vin eller en sommardrink i våra händer. Jag klagar ej!
Jag har så mycket att berätta, så många betraktelser att dela med mig av. Så många tankar, dagboksnoteringar och bilder att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Jag börjar nog inte alls, mammas dator vill fortfarande inte läsa av våra övermoderna simkort. Så är det när man köper nytt, då funkar inte det gamla :-). Och visst är det så att bloggar inte blir riktigt lika bra utan vackra bilder?!Jag är för övrigt tillbaka i Skåne efter en semester på semestern. Det började med en helg i Halmstad med tjejerna ♥. Vi bubblade i takt med skumpan hela helgen och var ute och slog klackarna i taket som sig bör en tjejhelg. För den danssugna kan jag rekommendera Leffes i Tylesand. Där kan du gunga i takt med vågorna natten lång, lovely! Sedan blev det en långtur bakpå älsklingens hoj. Ända upp till Dalsland for vi med ett stop i vackra Lysekil. Vi har inte riktigt hunnit med varandra denna semester (vänner och famlij har vunnit över tvåsamheten) så det var ett välbehövligt Lysekils-stop med romantik i fokus. Vi åt havsmat och vandrade hand i hand längs kajen. De senaste dagarna har vi tillbringat tillsammans med Mickes familj i Dalsland. Vi har bott i en röd stuga med vita knutar, plockat smultron på strå och badat i en sjö. Svensk sommaridyll även kallat.


Nu kallar en snabb shoppingrunda i Helsingborg. Kvällen kommer att spenderas i Lund tillsammans med mamma och syster. Mys!
Kärlek
Sara


Strandliv
Jag lever strandliv. Ljuva sommar!
Karlek
Sara


Jag har badat


Om jag fick välja ett ord för att beskriva veckan som gått så är det bada. Jag har badat, badat och badat. Varje dag har jag badat. Långdopp, snabbdopp, kvälssdopp... Mmm, sommarliv!

Jag bråkar med mammas dator. I en timme har jag bråkat med mammas dator och nu, precis nu vinner datorn. Den vägrar nämligen att öppna alla mina vackra sommarkort. Den vägrar låta mig visa alla vackra fotografier på mat, familj, vänner, vin, havet, badkläder, öresund, grillen, fåglar, solen, den blå himmeln och allt annat jag njutit av den senaste veckan. Så ni får hålla er till godo och invänta bättre tider (läs en annan dator) innan ni får ta del av Sweden in pics.
Jag har det så klart bra, hälsa tiger ju stilla :-). Veckan som gått har passerat i en rasande fart och jag har bara njutit av Sverige när hon är som bäst. Jag har skinit ikapp med solen och vem som strålar mest är svårt att avgöra :-). Just precis nu är första gången jag kunnat slita mig från alla vänner och sommar-Sverige för att ägna mig lite åt er, mina cybervänner. Tyvärr kommer jag inte bli långvarig, en löprunda i skogen och ett Halmstadsbesök står på schemat för resten av dagen. Det vinner över dator :-). Planerar att logga in snart igen, när det finns tid. Jag har funnit semsterlunken!
Kärlek
Sara


6 timmar till semester


Jag hade inte haft något emot att mina tre sommarveckor följer bildens tema. Umgås, natur, vänner, mys…Nu mina kära bloggvänner räcker mina tio fingrar för att räkna timmarna till takeoff mot semester i Sverige. Nu är det nämligen bara 6 timmar kvar! Det har varit en seg sista-jobbdag. Jag har varit duktigt på att förbereda mina tre semesterveckor och sett till att antingen sprida ut mina arbetsuppgifter eller pausa dem så jag har inte haft speciellt mycket som påkallat min uppmärksamhet. Dessutom har jag en förmåga att i sinnet ta ut semestern lite i förskott :-). Nu är dock dagen avklarad och för mig återstår bara att packa ihop det sista och få i mig en bit mat innan jag sätter mig i taxin mot Pudongs flygplats.

 

 

Jag måste erkänna att jag är väldigt förväntansfull inför kommande semesterveckor. De senaste dagarna har det fullkomligt trillat in små mail och medelande från vänner, familj och fd kollegor som gärna vill ses. Jag hoppas att jag kommer att hinna med er alla! Dessutom ser väderprognosen hyfsat lovande ut. Bästa taktiken är kanske att placera mig på bryggan vid Gröningen och låta alla komma dit :-).

 

 

 

Vad gäller denna eminenta blogg så planerar jag att blogga även från Sverige. Men det kan hända att vänner, familj, natur, vin och havsdopp får förtur, evetuellt mer än en gång. Men några betraktelse över hur det är att hälsa på i sitt eget hemland ska jag bjuda på, jag lovar och svär.  


Kärlek
SaraLooking GOOD!


Helsingborgs väder 10 dagar framåt. Looking GOOD!

 

 

Åh, det bådar gott inför mitt Sverigebesök. Tänk om det fina vädret vill hålla i sig och bjuda mig på massa kalla bryggdopp. På fredag landar jag klockan åtta på morgonen. Det finns en stor risk att du finner mig på bryggan på gröningen redan efter lunch. Ses vi?!

 

 

 

 

Kärlek

Sara


Lika som bär


Linedance på bryggan i Malmö, bilden är lånad från Malin.
Tai Chi utanför shoppingcentret i Shanghai

 

 

 

Åh, idag läste jag ett så fint inlägg på Malins blogg som fick mig att inse att vi inte är så olika trots allt. I Shanghai träffas tanterna för tai chi i parken. I Malmö dansar de linedance på bryggan. Same same but different!

 

 

Kärlek

Sara


Tacksam

Det är så lätt att glömma hur bra man har det... I Shanghai påminns man oftare.
Kärlek
Sara


Tjuvtitt


I ett av rummen är den svenska köket i fokus. Här får man se och känna på alla smarta återvinnignsfunktioner som går att finna i Svenska hem. Som källsortering tillexempel!
Rum två fokuserar på innovation genom lek. Här kan du genom gunga fram en egen melodi. Kul!
Pippi får vara med så klart, samt lilla Lund!
Idag bjuder jag på en liten tjuvtitt in i Svenska paviljongen på expot, främst till er som inte kommer att få möjlighet att se den själv. De två ledorden i Svenska Paviljongen är hållbarhet och innovation, bra ord tycker jag! Jag tycker att de lyckats att göra en väldigt fin utställning även om jag gärna sett lite mer interaktiva moment. Gungorna är min favvorit!


 


Svenska Paviljongen är designad av SWECO

Personalen bär kläder designade av HM

IKEA är en av huvudsponsorerna vilket tydligt syns inne i paviljongen

Här kan du se en online-utställning från Svenska Paviljongen

Mattias Klums naturbilder pryder några av Paviljongens väggar 
Kärlek

SaraMåndag, going FredagFörra sommaren överaskade mamma mig med släktkalas när vi kom hem. Det var en PERFEKT kväll med släkten (plus fam Birgersson men jag räknar dem som släkt). I år blir det ingen överaskning men det blir släktträff igen. Redan på fredag :-).
På fredag är jag i Sverige. Jag har nog inte riktigt greppat det. Jag har inte heller greppat att det var ett helt år sedan jag var där sist. Men jag längtar, mycket! Jag längtar efter lata sommardagar, dopp från brygga, familjen, vänner, ost. Jag längtar efter att få springa i skogen och efter att kunna köpa skor i min storlek. Sverige, jag är sjukt redo!


By the way, när jag skriver om Sverige. Ska det gå under kategorin resor?! Lite förvirrat från min sida :-)

Uppdatering. Jag skapade en ny kategori, Sverige 2010. Här kommer du att kunna läsa om hur det är att hälsa på i sitt eget hemland.

Kärlek
Sara


Vi tar igen oss

Vi tar igen oss efter 4 veckor med besök. Skönt!

Kärlek
Sara
Garden bookstore


Idag har jag botaniserat runt i en av Shanghais bokaffärer, Garden bookstore. Just denna är min favvorit i då de erbjuder böcker skrivna på engelska. En bokaffär för Laowais med andra ord :-). Garden bookstore ligger på Changle lu 325, nära Shaanxi lu.

Idag har jag ägnat mig åt något jag gör alldeles för sällan, jag har strosat runt i en bokaffär. Det är mysigt att botanisera runt bland alla vackra böcker. Det är extra mysigt att strosa runt inne på Garden bookstore. Dels är böckerna på engelska så jag förstår vad de handlar om, dels ligger ett cafe mitt i bokaffären. Doften av kaffe accompanjeras med några lagom tysta toner av klassisk musik. Mmmm, jag hade kunnat gå där i timmar.  Med mig hem fick jag tre böcker och en skopa glass. Fast glassen hann aldrig hela vägen hem :-). Jag köpte faktiskt en guidebok över Sverige. Jag har aldrig brytt mig om att läsa någon guidebok och mitt hemland förut och när jag tänker efter så vet jag inte så värst mycket om Sveriges smultronställen, förutom dem jag alltid besökt. Det är lätt att bli hemmablind. Så till årets mycket efterlängtade Sverigebesök har jag nu experthjälp, lonely planet. Jag kommer att tillbringa mina tre veckor i Skåne, Halmstad och Dalsland så vi får se vilka nya äventyr min nya bok för mig mot!Den andra boken hintar om vårt nästa resmål. Idag har vi nämligen köpt biljetter till vår oktobertrip, gissa var?!

Kärlek
Sara

  


PoleratPå Helen Spa finns det färger i all oändlighet. Du finner Helen Spa på NanChang lu 120 eller Julu lu (nära Fumin lu)

 

 

 

 

Att flytta till Shanghai har inneburit ett stort lyft för mina naglar. De har gått från bortglömda klor till välpolerade prinsessnaglar. Numera skiner de nästan alltid i rosa, rött eller lila. Emellanåt, som nu, får fingernaglarna till och med glänsa i en fransk manikyr. I Shanghai är nämligen det mer regel än lyx att titt som tätt koppla av med manikyr och pedikyr och du finner nagelställen i vart och varannat hörn.

 

 

Det är billigt att få proffspolerade naglar i Shanghai, om du vill riktigt billigt (80 kr för händer och fötter). Jag har dock lärt mig att det lönar sig att betala lite mer, då sitter lacket kvar tills man själv väljer att ta bort det. Mitt (och tjejernas) favvoritställe är Helen Nails and Spa, här får du manikyr och pediky för totalt 200 kr. Då ingår det personal som kan engelska, te, en liten kaka och amerikanska skvallertidningar. Myyys! Jag rekommenderar både killar och tjejer att sätta av 2 timmar för lite nagellyx då de besöker Shanghai.

 

 

 

Kärlek

Sara


Nina, tankar om Shanghai

Av gästbloggaren, Nina


Så sitter man nu här hemma i Ramlösa hos mor vår och blickar tillbaks på en Kinaresa som för både mig och farmor varit något så makalöst fantastisk! Sen hade aldrig blivit så bra om vi inte hade bott hos syster yster och Mike the bike! Att få möjligheten att bo hos släktingar eller vänner utomlands är verkligen det bästa sättet att resa. Då kommer man lite mer in i vardagen och vet precis vad som är värt att se eller värt att undvika. Då jag stannade i Shanghai i tre veckor kände jag nästan att jag "kom in i vardagen" och fick en känsla av hur det är att verkligen bo där som Sara gör.

 

 

Under sista veckan var tempot lite lägre än det som jag och farmor hade och jag njöt av manikyr, mer shopping, massage och bikramyoga (vilket för övrigt var SJUKT jobbigt=)) Jag lärde mig uttala adressen hem till Sara (Huang pi lu, Fu jing lu, sagt i lagom snabbt tempo) och kände igen mig lite i staden!

 

 

Min sista helg avslutades på bästa sätt! Det var verkligen länge sedan jag och Sara gjorde något bara hon och jag! Nästan två år sedan kom vi fram till och vår helg i Beijing var underbar! Som vi har skrattat, upplevt muren, den förbjudna staden och njutit av varandras sällskap! Muren går inte riktigt att beskriva. Så känner jag nästan med hela kinaresan, man har upplevt så mycket att det liksom blir överväldigande och för mycket för att ta in allt på en gång!

 

 

Om vi återgår till Beijing resan är jag så glad att Sara ville följa med mig, och det var det bästa avslutet på denna spännande resa som innehöll så mycket! Att tillsammans med famor få bo hos Sara och uppleva hennes vardag med vänner, jobb och fritid i ett land och stad som är så olikt Sverige var underbart. Sara och Mikael gjorde helt rätt att åka dit och få ett äventyr för livet, jag hade gjort samm val. Jag ser dock framemot dagen när de återvänder till Sverige så man har dem på närmare håll! Bara så du vet Sara, om ni stannar i fem år kommer jag igen!

 

 

TACK för en underbar vistelse som aldrig blivit så bra om inte du/ni tagit hand om mig och farmor på det sättet ni gjorde! Du är en riktig riktig "gottesyster"!!
- NinaThats amore


Thats amores inredning går i blåvitt. Du finner restaurangen på Taikan lu 200, våning 5
Det finns en liten mysig gömd italiensk restaurang jag verkligen kan rekommendera, thats amore. Den ligger i närheten av ett av mina favoritområden i Shanghai, Taikan lu och bjuder på underbar pasta, god olivolja, härligt rödvin, mysiga lokaler och trevlig personal. Dessutom är det lungt och tyst på thats amore, till och med en lördagskväll. Perfekt för en middag där samtal och god mat ska står i fokus!
Kärlek
Sara


RSS 2.0