Porterstek blir portstek

Helgen spenderade vi i goda vänners lag. Alla har kommit åter till Shanghai efter julhelgens alla resor, mysigt. Lördagskvällen tillbringade vi med att diskutera opassande ämnen tillsammans med Filip och Zuzana.

 

 

 

I Shanghai smattrar regnet mot rutorna denna januarisöndag. Då ni är i full fart med era morgonbestyr har Micke och jag redan hunnit med en löprunda, brunch på Sashas med Nina och Gustav samt en film. Helgen som skulle bli oplanerad och slow blev istället kantrad av vänner och god mat. Ingenting jag klagar på direkt ♥. Just nu mellanlandar vi hemma och laddar inför middag med nya vänner ikväll.

 

 

Gårdagen gick även den i mat och vänners tecken. Planen var att bjuda våra kära vänner Filip och Zuzana på en enkel porterstek. Det visade sig att porterstek inte är enkelt i Shanghai. Tre timmar for vi Shanghai runt till tre olika matbutiker för att hitta de enkla ingredienserna till denna nybörjarstek. Dock kom vi hem utan varken porteröl eller enbär. Vi tänkte om, köpte portvin och tranbär istället (första gången jag gjorde porterstek blandade jag ihop porteröl med portvin men det var det ingen som märkte, hihi). Så portersteken blev portstek. Det blev en mysig kväll och riktigt kul att träffa Filip och Zuzana efter all julsemester. Underbara helg ♥!

 

 

 

Kärlek
Sara


Kommentarer
Postat av: Becka

Tack så mycket! :)



Låter verkligen som om ni haft en underbar helg! Även om en helg blir ganska intensiv så är det skönt att ha den oplanerad och att det som sker, sker spontant!

Hur länge är det planerat att ni ska bo i Shanghai?



Ha fortsatt skön söndag (eller ni är kanske snart inne på måndag??). Kram!

2010-01-10 @ 15:19:20
URL: http://beckasinnet.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0