Helsingborg i mitt hjärta

Känner att jag måste korregera mig själv och visa rättvisa mot min älskade hemstad Helsingborg. Jag blev nästan lite rörd av dess invånares iver att stå upp för denna sundets pärla :-) Med bestämdhet påpekade både Johan och Sara att Helsingborg fått mkt mer än ett nytt polishus de senaste 20 åren.

"Mariastaden med ca 3000 bostäder har vuxit upp. Norra hamnen har förvandlats till ett av de mest omtalade bostadsområdena i Sverige. Dessutom planeras för Södra hamnen, ett jätteprojekt med tusentals bostäder."
 - Johan

Så även om Helsingborg inte kan mäta sig med de hundratals skyskraporna i Shanghai så har staden lagt in en hög växel på byggfronten, för att vara Sverige vill säga. Glad blev jag av att höra att Helsingborgs skamfläck, södra hamnen äntligen ska få revanch och bli lika fin som resten av staden! Tilläggas ska att Shanghai i all sin glans aldrig kan mäta sig med vackra Helsingborg. I Helsingorg kan man ju cykla genom Pålsjö skog, fika på kullagatan och hoppa i plurret från bryggan på Gröningen.

Helsingborg i mitt hjärta, alltid!
Sara


Kommentarer
Postat av: Johan C

Bra så! =)

2009-10-08 @ 08:36:30

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0