Planer


Har ju glömt att uppdatera er med aprils resmål. Det blir fyra dagar i Hong Kong som jag verkligen ser fram emot. Vi var där sommaren 2009 och då var det varmt nog att ta ett dopp. Hoppas att så även är fallet i april!
Happy lördag vänner! Det är eftermiddag i Shanghai och en mycket nöjd bloggerska bakom knapparna. Har haft en sådan skön lördag hitills. Börjat dagen med 90 minuters hot yoga, ätit en god lunch och sedan suttit och pysslat lite med bloggen. Har lite planer på gång och det vete tusan om jag inte kommer att vara klar redan imorgon. Den nyfikna får se :-).Nu är planen att sticka iväg och få mina gräsliga naglar polerade inför kvällen festligheter. Jag har verkligen längtat efter att bara få sjunka ner i en en fåtölj och njuta av någon pysslar om mina naglar, vardagslyx på hög nivå. Det är något jag verkligen uppsattar med Shanghai, att jag har råd att unna mig så mycket vardagslyx. Att ständigt uppdatera både fingrar och tår med bahndlingar på salong kostar multum i Sverige men här är det inte så farligt. Jag går till ett av stans dyraste ställen och då betalar jag bara 200 kr för både händer och fötter.
Kärlek
SaraKommentarer
Postat av: Fnulan

Oj låter spännande!Idag missade du en underbar dag i Skåne! Fantastiskt väder och ljuvliga briser!Puss

2011-03-05 @ 21:25:39
URL: http://fnulan.se
Postat av: Fnulan

Oj låter spännande!Idag missade du en underbar dag i Skåne! Fantastiskt väder och ljuvliga briser!Puss

2011-03-05 @ 21:26:02
URL: http://fnulan.se
Postat av: sara

Åh, det låter härligt Malin!

2011-03-06 @ 12:59:47
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh så fantastiskt det låter. Hong Kong är verkligen en plats som jag skulle vilja besöka. :) Får hoppas på att ni kan bada! :)Kram

2011-03-07 @ 12:01:24
URL: http://emmamariachristina.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0