Frosseri i Shanghai


Left overs från gårdagens frosseri i kronärtskockor.

 

 

Ojojoj vad jag frossade igår. Kronärtskockor har varit en favorit sedan mig sedan jag var liten, jag älskar denna vackra grönsak. De ska kokas i vatten och ätas med smör och lite salt. Simpelt och ljuvligt. Att kunna finna mat som plockar fram minnen från barndommen i Shanghai gör skillnad. Det blir viktigt för en utlandssvensk som jag.

 

 

Kärlek

Sara


Kommentarer
Postat av: Alexia

Kronärtskocka är verkligen supergott!!

2011-03-07 @ 17:37:12
URL: http://youngmarketer.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Kul att du bloggar! Fortsätt så :)

2011-07-20 @ 04:40:28
URL: http://smsalåna.nu

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0