Tusen tack!


En blomma till alla er som passade på att tycka till om lifeinshanghai!


Tusen tack
till alla er som tog chansen och tyckte till om lifeinshanghai! Det är jätteroligt att få lite feedback och direktion av er bloggisar! Hela poängen med bloggen är ju att den ska bli läst och uppskattad av er och då är det bra att få lite återkoppling då och då. Min lilla undersökning visar att ni vill läsa mer om vardagsbetraktelser, shopping och kinesisk kultur. Självklart ska jag försöka ge er det! Mest intresserade är ni av vardagsbetraktelser, en sådan tur då att detta faktiskt är en livsstilsblogg :-).

 

Glöm nu inte att bara för att denna lite omröstning nu är avklarad så betyder inte det att ni inte kan komma med era åsikter längre. Tycker du något så är det bara att skriva en kommentar eller skicka ett mail. Det uppskattas alltid!

 

 

 

Kärlek

Sara


Kommentarer
Postat av: RESESNACK

Alltid kul att få feedback, ja :)

2011-02-21 @ 21:17:38
URL: http://res.se/blogg/resesnack/
Postat av: sara ♥

Ja, det är viktigt :-)

2011-02-22 @ 02:35:20
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/
Postat av: annsoh

Vill du läsa nått intressant? Nått som du fastnar för Även följa en tjej som är 16 år & förlovad. Där en blogg innehåller bilder och fotografering och mode o sminkning och även tävla om att bli dagens blogg varje dag!? kan det bli bättre! Ja, du får även följa en av Eskilstunas största bloggar!

http://annsoh.blogg.se den rätta bloggen för dig!och glöm inte bloglovin ;)

2011-02-22 @ 02:57:00
URL: http://annsoh.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0