Kockduellen

Två snygga skrivböcker från Moleskin har införskaffats för att hjälpa oss att hålla koll på årets tävling, kockduellen!

 

En skrivbok för vinerna och en för maten.


För er som inte känner Micke och mig så kan jag tala om att vi båra är av "tävlings-natur". Ett personlighetsdrag som ibland leder till lite onödiga disputer men som oftast plockar fram det bästa ur oss. Nu har vi bestämt oss för att ta till vara på våra tävlingsinstinkter och har skapat en tävling, kockduellen. Under året som går ska både Micke och jag laga fem middagar var som kommer att betygsättas. Det kan vara allt från en enkel vardagmiddag för två till en festmiddag för tio, valet ligger hos kocken. När året är slut kommer bästa kocken i lägenheten på 21a våningen att koras.


För att hålla koll på tävlingen och göra en ännu större grej av det hela har vi nu införskaffat två skrivböcker att mitt favotirmärke, Moleskine. Den ena boken ska hjälpa oss att hålla koll på maten, den andra vinerna. Lite nördig, I know men åh så mycket roligare när man tillåter sig själv att go all in!


Självklart kommer ni att få följa med under resans gång och få ta del av bilder, recept och betyg. Först ut är Micke och det är sagt att han ska bjuda på första middagen under veckan som kommer. Looking forward!
Kärlek
Sara

Kommentarer
Postat av: Linda - Mitt liv i Grekland

Va kul! Är det ni själva som kommer va domare!?

2011-02-20 @ 17:45:25
URL: http://dotlc.blogg.se/
Postat av: annelie berg

HAHA! Gud vad roligt, jag tror jag ska införa samma lika här! TACK! Och toksnygga böcker. Lycka till nu!

2011-02-20 @ 21:01:54
URL: http://annelieberg.se
Postat av: sara ♥

Hahaha, då kan vi ju nästan tävla mot varann Christin.Vi kommer nog att betygsätta båda två. har inte helt funderat ut hur än :-).

2011-02-21 @ 02:42:44
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0