Sex sexiga barer i Shanghai
Att hitta en plats för att ta en drink i Shanghai är inte svårt. Vad som är svårt är att välja! Här kommer några av mina favvisar:

 
El Coctel

Kanske bästa stället i stan. Snyggt, elegant, sexigt, yummi drinkar... Sitt vid baren så du kan se hur din smarriga drink blir gjord.  Det kan vara svårt att hitta hit, en lördagskväll är det antagligen fullt. Boka.
2/F, 47 Yongfu Lu, nära Fuxing Xi Lu

 

Waterhouse

Coolt place i det nya området the Docks. Antingen sitter du inne på designstolar eller sitter du på deras lummiga takterass och njuter av utsikten. Drinkarna passerar klart över godkäntstrecket.
5/F The Waterhouse. 1-3 Maojiayuan Lu, nära Zhongshan Nan Lu

 

Cloud 9

Drinkar på 87e våningen i Shanghais näst högsta byggnad. Borde vara Shanghais näst högsta bar. Hit går du för utsikten, drinkar är goda men inte underbara. Välj en dag med klar utsikt.
87/F, Jin Mao Tower, 88 Century Avenue, nära Dongtai Lu

 

Lounch 18

Snyggt place, att besöka toaletten är ett måste. Ligger på den kända platsen, the bund. En sen lördagskväll förvandlas ofta baren till en nattklubb. Råder dig att beställa skumpa och blicka ut över Shanghais skyline, def en glammig feeling i denna bar.
4/F, Bund 18, 18 Zhongshan Dong Yi Lu, nära Nanjing Dong Lu

 

View bar

Baren som bjuder över utsikt över både pudong och puxi (båda sidorna om floden). Bäst utsikt av dem alla. Du får en helt ok daqarie för ca 50 kr, prisvärt. För den som vill finns en pool på terassen.
 32-33/F, Hyatt on the Bund, 199 Huangpu Lu, nära Wuchang Lu


People 7

Hit in kommer du bara om du kan öppna dörren, vilket inte är helt enkelt. Riktigt snyggt place, drinkarna kommer i coola glas. Designen är verkligen snygg. Svårt att få sittplats.
805 Julu Lu, nära Fumin Lu

 

 

 

Kärlek

Sara
Kommentarer
Postat av: Krister i Beijing

Tack för en bra lista. Kommen nog att använda den när jag snart kommer till Shanghai för att spana in Expo't.För att göra den ännu lite bättre kanske du kan peta in adresserna på kinesiska också?

2010-09-03 @ 10:37:05
URL: http://kristeribeijing.blogspot.com/
Postat av: sara

Kul att du gillade den :-) Du får återkomma efter ditt shanghai besök och tala om om du håller med :-)Klicka på namnet på baren så kommer du till en sida med full infa. Telnummer samt adress på kinesiska.kram

2010-09-03 @ 10:58:48
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0