Love Shanghai

Jag kan inte annat än att älska Kina :-).

 

 

 

 

Att bo i Shanghai innebär att livet går mycket mer upp och ner (är det så för alla utlandssvenskar?!). Livets toppar blir högre och dalarna lägre. Om det är bra eller dåligt kan man ju diskutera men just nu, när jag befinner mig på en topp är det fantastiskt. Just blir jag hög av att sitta på min balkong och blicka ut över staden som aldrig sover. Jag får en kick av Shanghais enorma utbud och lyckokänslor av att gå på gatorna tillsammans med alla galna kineser. Dagar som dessa bör man hålla hårt i.

 

 

 

Kärlek

Sara

  


Kommentarer
Postat av: Regina Hultin

Jag förstår precis hur du menar. Ena dagen svävar jag på rosa moln och vill aldrig lämna Shanghai, andra dagen längtar jag hem och vill sätta mig på nästa flyg.. hehe.Jag har en fråga till dig, du fotar med systemkamera va? Vet du ngt bra och billigt ställe att köpa det på i Shanghai? Eller är det bättre att köpa det i Honkong?Jättefin blogg! / Regina

2010-09-28 @ 04:35:11
URL: http://reginaikina.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag håller med - både om upp och ner-gångarna och att hålla hårt i topparna :)

2010-09-28 @ 09:11:05
URL: http://annaibyen.blogspot.com/
Postat av: annelie berg

Vad roligt! Skönt att höra :)

2010-09-28 @ 16:02:56
URL: http://annelieberg.se
Postat av: Martin

Jag tror nog alla utlandssvenskar känner igen sig i det du skriver. Ibland är allt toppen och andra dagar vill man inte se fler Singaporianer... Tack för en trevlig blogg! Hittade din via Anna (som också kommenterat ovan) och det verkar som vi jobbar för samma företag... : )

2010-09-29 @ 01:16:41
URL: http://tinamartinsingapore.blogspot.com
Postat av: sara ♥

Kul att läsa att det inte bara är jag som upplever dessa toppas och dalar :-)Regina. Vi köpte vår systemkamera på kameramarknaden i Shanghai. Enligt våra beräkningar blev det billigast :-)Martin, kul att du gillar min blogg! visst jobbar vi för samma (bra-iga) företag :-)

2010-09-29 @ 05:52:44
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0