Happy Friday Vänner!

Vad gör du för att maxa denna fredag?


Äntligen vänner är det fredag! Måste gilla fredag! Två dagar framför sig med fritid, nice! Vi kommer att kicka igång fredagen med en middag för två. Det har inte blivit mycket av tvåsamheten denna vecka då Micke slagit rekord i antal timmar på jobbet, han ska dessutom jobba även imorgon. Så ikväll får vi klämma in en hel veckas mys på några timmar, bådar gott! Då kylskåpet gapar tomt lär vi ge oss ut på stan för en romantic dinner, en stor köttbit och ett glas rött lockar. Tror inte att vi kommer att gå allt för långt bort från lägenheten på 21a våningen, det blir ett ställe inom gångavstånd. Vi har nämligen en film och en påse lösgodis hemma som också ska få plats denna fredag.

 

 

Helgen kommer att bjuda på yoga både lördag och söndag förmiddag. Seminariet jag signat upp på sträcker över fyra helgdagar, nu till helgen blir de två sista. Utöver det vill jag köpa nya sänglampor, sätta upp tavlor, träffa vänner och laga mat. Men vi hörs ju innan dess :-). KRAM på er!

 

 

 

Kärlek

SaraKommentarer
Postat av: Marie

Vad underbart med yoga, särskilt om man jobbar mer än heltid som ni verkar göra! Och vilka vackra bilder på parken! Jag har aldrig varit i Shanghai men det verkar som att det går att finna lugn och balans även i en sån myllrande stad!

2010-09-10 @ 19:03:44
URL: http://marielsworld.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0