Vardagslyx på burk





Mina två burkar, fyllda med vardagslyx. Jag myser både morgon och kväll när jag smörjer mig med dessa lovely krämer. Cliniques ögonkräm för dess silkeslena konsistens och dess löfte att trolla bort rynkor. Vichys ansiktskräm för dess underbara doft och för dess förmåga att återfukta min torra hud. Vardagslyx, på hög nivå!

 

 

 

Kärlek

Sara



Kommentarer
Postat av: Anna

fungerar ögonkrämen? jag har funderat ett tag på att införskaffa en sådan och vill inte gärna slänga pengarna i sjön...

2010-10-12 @ 22:19:20
URL: http://annaibyen.blogspot.com/
Postat av: Helena

Hej, jag har sedan i våras följt din blogg, du skriver mycket bra och det är med spänning man öppnar din blogg varje dag för att se om något nytt är skrivet =). Jag och min sambo Thomas flyttar i januari till Shanghai för 2 år. Idag bor vi i Kalmar och vi har just börjat planera vår flytt och funderar på om du har några bra tips på saker och ting man verkligen behöver ta med sig, som alltså inte finns i Kina eller kan vara svårt att få tag på.Något man helt enkelt kan sakna när man är där. Läste någonstan att det inte fanns vettiga disktrasor så det hade de tagit med sig efter en Sverige trip. Vi kommer nästa månad skeppa våra saker vi vill ha med oss så vi tänkte vara i god tid för att packa. Hoppas du kan hjälp oss med lite tips. Bästa hälsningar Heléna

2010-10-12 @ 23:10:47
Postat av: sara ♥

Anna, well om ögomkrämen hjälper är svårt att säga :-). Rynkorna har inte försvunnit över en natt, långsiktiga resultat är lite svårare att mäta. tror att man köper en sådan kräm för känslan och lyxen :-). den har en underbar konsistens och krämen "fyller ut" rynkorna lite så att sminket sitter bättre. helt klart värt pengarna enligt mig!



Helena va KUL att ni ska till Shanghai! jag saknar en hel del från Sverige, mest saker i matväg som är svårt att sheppa. ett tips är dock att skicka med kryddor, torrjäst, bakpulver, vaniljpulver etc. Speciellt kryddor är svårt att hitta om man vill ha något mer än peppar, basilika och chili :-). Jag som bokmal saknar också svenska böcker. Du har hört rätt om disktrasorna. dock har vi en ai (hemhjälp) som städar så jag använder knappt disktrasor längre. Ni kommer garanterat att ha en ai ni med. grytlappar har varit svårt att finna då kineserna inte använder ugn, likaså en osthyvel. Lycka till!

2010-10-13 @ 03:31:25
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/
Postat av: Helena

Tack för tipsen!

2010-10-13 @ 08:31:11

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0