Söndags-projekt


Brandsläckaraffären i Shanghai.
Efter en del besultsångest valde vi till slut en lagom stor brandsläckare, 65 kr gick det på. Det känns som ett bra köp.
Du vet den där branden, den skrämde oss. Även om jag verkligen älskar lägenheten på 21 våningen så känns tanken på en brand lite så där. Så idag köpte vi en brandsläckare, för att i alla fall känna oss lite säkrare. Hihi, det blev ett ganska kul söndags-projekt. Utrustade med en liten adress-lapp så gick vi på brandsläckar-jakt. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig men brandsläckar-affären låg gömd på en liten gata i ett bostadsområde. Mitt bland tvätt och barnfamiljer hittade vi till slut den lilla butiken, specialiserad på just brandsläckare. Efter att ha kännt och klämt på ett antal röda släckare valde vi till sist ut en lagom stor "tank". 65 kr kostade den.Så nu vet ni vad jag sysslat med denna söndag :-). Snart kommer Caroline och Chrille över. Vi ska titta på film och smida lite semesterplaner :-). Önskar dig en fin dag!

Kärlek
Sara 


Kommentarer
Postat av: Freedomtravel

Här i Sumpan har vi en "säkerhets"-butik. De säljer inte bara brandsläckare utan har ett något utökat sortiment med första hjälpen-kit, inrottsskydd, lås, reflexer o.s.v. Det är verkligen en sån här "hjälp vad mycket som kan hända"-feeling att gå in där... ;)

Vi har ingen brandsläckare hemma, men i husbilen har vi.

2010-11-21 @ 12:44:15
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: sara ♥

Ja, måste vara bra med en släckare I husbil!

2010-11-22 @ 02:28:43
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0