Back!


De senaste dagarna har jag jobbat på att få vår lägenhet att gå från kaos...





... till ordning



 
Jag är mycket förtjust i vår ljusa kök med massa arbetsplats. Kom, kom, kom så att jag bjuda dig på middag!



Vänner, Im back! Tre dagar utan bloggen har nästan gett mig bloggabstinens men nu är ordningen återställd och jag sitter åter vid knapparna. Det är självklart vår efterlängtade flytt som hållt mina fingrar borta från tagentbordet, jag har helt enkelt haft häcken full med att packa ner och packa upp. Mina lediga minuter har jag försökt vila bort min envisa förkylning. Idag är första dagen jag känner mig feberfri, hoppas hoppas att jag snart är pigg och kry igen.



Vår nya lya är för övrigt LOVELY, en äkta Sara och Micke lägenhet. Vi har det riktigt mysigt här hemma, vi har i princip bara pysslat och fixat de senaste dagarna. Nu sitter jag i gäst/arbetsrummet och blickar ut över skyskraporna och en blå himmel. Micke befinner sig på expon där han ska jobba hela dagen, jag är ledig både idag och imorrn :-). På mitt schema står det idag ett skräddarbesök för att fixa nya kuddfodral till soffan och eventuellt ett kvällsbesök på expon. Jag får inte lov att vara med på Mickes (svenska) jobbmiddag men är välkommen på efterfest i svenska paviljongen. Mår jag någorlunda ok så åker jag dit, jag vill ju inte missa chansen att minga uppe på svenska paviljongens tak!




Dagens utsikt, från gästrummet. Kan även tala om att det är precis så mkt sommar som det ser ut. Vi njuter av ca 25 grader och jag har varit ute och luftat mina bara ben i Shanghais ljumma försommarvindar  ♥ ♥ ♥




Kärlek
Sara









Kommentarer
Postat av: Louise

Jag är jättenyfiken på hur ni inreder den nya lägenheten, kan man få se lite bilder när ni fått ordning på allt? :)

2010-05-03 @ 12:49:46
Postat av: sara

klart du kan få se bilder. det kommer :-)

2010-05-04 @ 05:01:29
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0