Jag missade det...

Hmmm, undrar så vad som kommer att hända i SATC the movie två. Av bilderna att dömma dyker Aidan upp, spännande!

 

 

 

 

 

Årets stora filmhändelse har passerat och jag missade den… Jag är fortfarande grymt bitter över att Kina väljer att inte visa denna underbara film på bio. I förrgår gjorde min vän Malin en repris på förra filmens event. Hon tog en tur på röda mattan, fick en goodieback och njöt av tilltugg. Vissa saker är bättre i Sverige…

 

Jag är förvisad att varje dag springa ner till den lokaka DVD butiken för att leta efter en a-copy Sex and the City DVD. När jag funnit den kommer jag krypa upp i soffan med rödvin, choklad och en förväntan som inte är av denna värld. Ja, jag är prinsamt besatt jag vet, men det står jag för :-). Man kan inte vara smart och cool jämt!

 

 

 

Kärlek

Sara


Kommentarer
Postat av: Malin

Ska säga att jag saknade din längtan och engagemang i premiären! Det var mysigt men tyvärr inga man i smoking :(

I goodiebagen fick vi, parfym, nagellack, tidningar, bodybutter, droppar till håret, dricka och annat smått. Vi betalde dock 250 i år så det var väl klart vi skulle ha det bästa ;)

Hoppas att du får se den snart, tänk att Cornelia och jag sucktade efter samma killar :OHa inte för stora förväntningar, filmen fick urdålig kritik.. Jag gillade den ändå men emellanåt var den lite åt buskis hållet. Allt förlåtet, är trots allt SATC ;)

2010-05-28 @ 13:38:14
URL: http://fnulanbulan.blogg.se/
Postat av: Maxiander - Alex ♂

Hoppas den kommer på en badcopy snart :)

Ha en fin kväll!

/A

http://www.maxiander.se

2010-05-28 @ 20:33:00
URL: http://www.maxiander.se
Postat av: Charlotte

Det är väl inget att skämmas över? Enligt Birgitta Ohlsson (Fp) är SATC en förebild, se artikeln nedan:http://www.aftonbladet.se/debatt/article7202123.abJag delar inte riktigt hennes analys och jag följer inte SATC men då och då är det kul att slötitta :) Så sluta tycka det är pinsamt!Som tröst kan jag tillägga att tvåan sågades rejält...så det kanske inte gör så mycket att du missade den.

2010-05-28 @ 20:33:11
Postat av: Johanna S

Jag ska se filmen. SATC àr min storstadsventil utàt nàr jag kànner att livet àr piss pà Sicilien. :=) Har fòljt din blogg ett par veckor nu och kommer att stanna kvar. Tack fòr en intressant blogg. Svàra att hitta! Kram fràn Sicilien.

2010-05-30 @ 12:47:17
URL: http://www.vardagpasicilien.blogsot.com
Postat av: sara ♥

Charlotte, tack för att du lättar på mitt ytliga samvete :-).Johanna, kul att du hittat hit! Sicilien blir jag inte alls avis på, det är min dröm efter Shanghai :-)

2010-05-31 @ 06:58:25
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0