Söndag i Sheshan




 Metrollinje nummer nio tar dig till Sheshan och solen. Från centrum tar det ca 45 min och kostar 6 kr. Väl på plats kan du välja att gå (ca 30 min), eller ta en taxi till hotellet Le Meridien. Vill du besöka enbart poolen kostar det 300 kr (men jag tror att det är lätt att smita in så länge du har en blå/vit randig handuk). Ett annat alternativ är att hugga in på helg-brunchen som serveras både lördag och söndag. Den kostar 318kr eller 380(med skumpa) och då ingår poolen.




Martin i en "tuk tuk som tog oss från "berget" till poolen.



Micke som nyss bestigit Shanghais största berg.





På dagens schema stod städning, storhandling, fixa i ordning balkongen, storkok och massa annat fix. Klockan halv elva kom ett mess från vår goda vän Martin som fick oss att prioritera om. I stället för att ta taxin till Carrefour (typ ICA) satte vi oss på metron ut mot Sheshan, Shanghais förort.


Väl på plats i Sheshan besteg vi Shanghais största berg, som efter närmare eftertanke snarare är en hög kulle :-). Det var urhärligt att komma ut i "naturen", att omges av träd och lyssna på fågelsång. Vårt lilla skogsäventyr var över på en timme och då kände vi oss väldigt redo för mat och poolhäng. På hotellet Le Meridien som låg en tuk-tuk resa bort fann vi både och. Vi köpte in oss på deras brunch inklusive poolhäng. LOVELY, hit kommer vi att komma ofta! Sheshan kan mycket väl vara THE PLACE för varma sommardagar i Shanghai. En underbar pool, natur och möjlighet till utomhusgrillning gör att ni nog kommer att se mer av Sheshan, varför inte inklusive en övernattning på hotellet?!







Kärlek
Sara


Kommentarer
Postat av: Malin

Avundsjuk....

2010-05-30 @ 21:50:23
URL: http://fnulanbulan.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag kommer bli avis på dig när du ligger på playan... :-)

2010-05-31 @ 06:55:34

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0