M on the bund



Vi både åt och drack gott under gårdagens lunch på M on the bund. Tyvärr var jag så upptagen av mitt smörrebröd att jag glömde fotografera maten. Men drycken kom jag ihåg.


Helger är sköna! Speciellt en helg som denna då vi lyxar lite extra. I går åt vi en alldeles underbar lunch på M on the Bund tillsammans med Lars och Annika. Något komiskt var att vi gjorde entre på denna lyxiga restaurang tillsammans med två svarta sopsäckar. Lars och Annika hann nämligen shoppa 4 jackor på fejkmarket precis innan lunchen. Hihi, kändes något märkligt att matcha pianomusik och engelsk te med två sopsäckar :-).


Tro det eller ej så åt jag en äkta dansk lunch på denna internationella restaurang. Smörrebröd med rostbiff, potatissallad och lax. Underbart gott och jag som halvdansk kände mig nästan som hemma. Ett bra betyg till detta populära place. M on the Bund är Shanghais första internationella restaurang och har ett utmärkt läge med utsikt över Shanghais skyline. Om vädret tillåter kan man sitta på deras uteterass och njuta av både mat och coola skyskrapor. Jag går sällan till M on the Bund utan gäster men som turist i Shanghai tycker jag att det är ett utmärkt val som lunchplace.





Kärlek
Sara



Kommentarer
Postat av: Ferferi

Hej!

Vilken fin blogg, den får jag kika in på lite oftare! Själv bor jag i Paris och skriver en blogg om mitt äventyr här. Det är intressant att se hur olika vi lever. Har du en massa värme nu? Här börjar våren komma och det känns skönt...

//Ferferi

http://cheriferferi.blogspot.com/

2010-03-14 @ 10:09:40
URL: http://cheriferferi.blogspot.com/
Postat av: Malin

Sötis!



Vilka underbara bilder du lägger in! Vacker kopp!!!!



Puss

Malin

2010-03-14 @ 10:15:18
URL: http://mirakelmira.blogg.se/
Postat av: sara

Tack så mkt tjejer!



KRAM

2010-03-15 @ 02:30:27
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/
Postat av: Emma ("Emmisen")

Jag har varit där en gång, supergod mat men att ta varsin efterrätt var ett dumt beslut, hehe proppmätt var bara förnamnet :)

kram

2010-03-15 @ 08:21:09
URL: http://emmasutsida.blogg.se/
Postat av: sara

Hahaha, jobbigt när man får för mkt av det goda!

2010-03-16 @ 10:51:09
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0