Nytt i vardagsrummet



Jag gillar verkligen kontrasten mellan det vita skinnet och valsnötsstommen!

 

 

 

I veckan har tre nyinköpta fåtöljer trillat in hem till oss. Alla tre har vi spanat på länge och mest väntat på rätt köptillfälle. Det är härligt när man får gå och längta och spana ett bra tag innan man faktiskt köper något, då blir det extra kul när man väl slår till! Denna vita skinnfåtölj står i vardagsrummet. Vi har köpt två av samma sort och tanken är att de ska stå på var sin sida av soffan. Just nu är bara en uppackad så får återkomma med helhetsbilder till helgen.

 

 

Denna gången tar det för övrigt tid för oss att komma helt i ordning i lägenheten på 21a våningen. Men det är nog bra att vi får bo in oss innan vi börjar med detaljer som tavlor och småplock. Vi har rusat in i inredningsval förr och då har det inte blivit riktigt bra. Jag tycker att det är svårt att riktigt få till det och verkligen skapa en helhetskänsla i ett rum. Att hitta massa snygga prylar är lätt men så ska ju allt passa ihop… Tja, någongång faller kanske allt på plats… :-)

 

 

I höst kan ni för övrigt vänta er en fortsättning på lägenheten på 21a våningen. Näst på tur står nämligen sovrummet och en ny säng. Egentligen behöver vi inte en ny säng utan nya madrasser och här finns inga madrasser som passar vår sängstomme i Kina (nej, inte ens på IKEA). Så det blir till att byta ut allt och tanken är att vi ska rita vår egen säng. Men som sagt, återkommer i höst.

 

 

 

Kärlek

Sara


Kommentarer

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0