Svish svish svishMicke var snyggast av alla i sitt rosa skidställ och sin utmärkta skidstil :-)Tredje lördagen 2010 blev lördagen då vi åkte utför i Shanghai. Vi var tolv glada skidåkare som tog oss till Sanghais inomhus skidbana. Vi for upp och ner för den 300 meter långa backar som ett gäng energiska jojos. Några snabbare än andra, några i förda hard core skidutrustning, andra i hyrda rosa skidställ :-) Det var faktiskt ganska svårt att svisha ner på den konstgjorda snön som bättre jämnförs med stora iskristaller. All heder till Micke som bara trillade en enda gång tydligt talade om för mig han faktiskt inte trillade en enda gång (hans andra dag på skidor någonsin). Bästa delen var Daniels hemmagjorda glögg.
Efter allt svishande drog vi till en av Shanghais sportbarer. Där käkade vi burgare och drack öl i äkta afterski-anda. Stämningen var verkligen på topp och afterskin fortsatte långt in på småtimmarna. När vi lämnade festen som förflyttat sig hem till Per stod alla fortfarnade och hoppade till "oa hela natten" med sina googles på sniskan. I dag är en långsam dag, trots det sitter Micke på kontoret och jag laddar inför 7,6 km på löpbandet. Det är inte lätt att ligga på topp! 

Kärlek
Sara


Kommentarer
Postat av: Emma

Va kul att se några bekanta ansikten på bilden :) och häftigt dessutom att ni åkt skidor i SHG. Hittade din blogg av en slump via Jennys. Kul att få läsa om er liv i Shanghai. Vi träffades på Glöggfesten hos Malin och Peter, det var vi som oxå bodde på GG just då om du minns :)Kram från Emma

2010-01-20 @ 15:06:37
URL: http://emmasutsida.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0