Avatar

Många naturbilder i Avatar är tagna i Kina och sedan datamodifierade. Känner du till exempel igen bergen på bilden ovan? Den är tagen i nationalparken Zhangjiajie som ligger i södra Kina, en plats jag gärna besökt. Hellst hade jag flygit omkring på en fågel, kastat mig ut från klipporna och kännt vinden vina precis som Jake Sully i Avatar!

 

  

Igår såg vi äntligen Avatar, WOW en sådan film! Jag var helt tagen efteråt och har inte riktigt hämtat mig än. Varken Micke eller jag kunde somna igårkväll utan låg och filosoferade över meningen med livet, naturens betydlese, miljöförstöring, mänskligheten, kärlek... Det är inte många filmer som berört mig så och det är den enda filmen jag sett som fått mig att skämmas över att vara männsika. Att filmen sedan var i 3D gjorde den bara bättre, coolare och gav en ny dimension till att gå på bio. Har du inte redan sett Avatar, gör det NU!

 

 

 

Kärlek

Sara


Kommentarer
Postat av: Malin W-H

Håller fullständigt med gumman!

Helt underbar film, jag drömde till och med om den på natten efter att vi sett den!

Snacka om verklighetsflykt....Intressant det med naturbilderna, hade ingen aning att det var från China.Ha det super gott.

kramar

2010-02-17 @ 18:12:21

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0