Höstfeeling


Vår sista helg i Shanghai är lika ljuvlig som decembers tidigare helger. Blå himmel, solsken och härliga höstvibbar. Nästa helg är vi i Sverige, är rädd att vi kommer få en köld-chock!





Tittar in en snabbis så här på lördagsförmiddagen. Vi sitter och väntar på Per som är dagens lunch-sällskap. Idag är sista dagen vi bor i samma stad som Per, han flyttar nämligen hem till Göteborg. Igår var vi 30 glada som firade av honom med middag och party. Känns lite konstigt, att ytterligare en vän lämnar Shanghai.



Annars så står ytterligare lite shopping på schemat, även om jag är klar med årets julklapps-köp så är inte Micke det och av någon konstig anledning blev jag involverad även i hans köp. Hmmm... :-). På tal om Micke så var han den perfeka sambon i torsdags, du vet då när jag helst vill stanna hemma. Han tog en titt här på bloggen sedan skickade han ner mig till gymmet medan han gick och handlade och fixade mat. Det blev oxfile. Med gorgonzolasås och levande ljus. Sjukt gott och en helt perfekt torsdag. Tänk så lite det behövs för att man ska känna sig speciell och ompysslad. Det räcker att någon går och handlar oxfile och att man har en ai (hemhjälp) som tar hand om disken sedan :-).



Nä, lördagar med strålande sol är inte gjorda för att sitta inne framför datorn. Dax för oss att signa ut och njuta av helgen! Kram till er!




Kärlek
Sara


Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken bra sambo du har!



Ha en fin sista lördag i Shanghai innan jul! Njut höstprakten!



I Köpenhamn smälter snön idag men sen väntar minusgrader igen. Och jag har ledig lördag. Hurra! Vad efterlängtat det kan vara...

2010-12-11 @ 08:32:58
URL: http://annaibyen.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Vilket fint kort på Shanghai!

Har du tänkt på att Shanghai har samma tje-ljud som Kärlek..?

Ha en fin sista helg o hälsa Per



Kram

2010-12-11 @ 09:41:12

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0