3e advent

Vi har inte mycket julpynt i lägenheten på 21a våningen men jag har samlat ihop förra årets julgranskulor och lagt i en skål. Blev riktigt bra tycker jag. Riktigt rött och juligt utan att bli plottrigt.





Jag spenderar denna 3e advent hemma i lägenheten på 21a våningen, uppkrypen i soffan med en kopp te. Micke befinner sig på julmingel hos vänner men då jag vaknade upp en en öm hals och ett dunkande huvud stannar jag hemma. Trodde först att jag vaknade med en regäl baksmälla, vi var nämligen på en väldigt trevlig middag i går som slutade med vattenpipa och rockande på dansgolvet på Zapatas. Men ju fler timmar som passerat denna söndag, ju värre mår jag så det är bara att inse att jag blivit sjuk. Bad timing! Mkt på jobbet och vill ju inte vara sjuk på fredag när en 16-timmars flight till Sverige väntar. Det blir vila under veckan som kommer!


På tal om middagen hos Caroline och Chrille så börjar jag se en trend på våra parmiddagar. De har en tendens i att sluta med alldeles för mycket vin och ett gungande dansgolv :-). Mycket trevligt! Är bara rädd att jag snackade för mycket igår. Om jag får i mig några glas vin och slängs in i debatter som ligger mig varmt om hjärtat blir jag ostoppbar. Kan hålla låda i timmar. Kul för mig men mindre kul för de som tvingas lyssna på mitt malande. Ber en tyst bön för att sällskapet var lika dimmiga som jag så att de inte la märke till mitt pladder :-). Efter att ha tittat på bilderna på Carros blogg så verkar det onekligen så.


Nä, nu klarar mitt dunkade huvud inte fler minuter framför datorn. Jag ska bädda ner mig i soffan och vänta på att Micke kommer hem. Har hört rykten om att det snälla värdparet skickat med en lussebulle till mig. Det finns trots allt en liten mysfaktor i att vara sjuk.




Kärlek
Sara



Kommentarer
Postat av: Hanna

Oh nej, en förkylning såhär innan jul! Hoppas du piggnar till snabbt!



KRAM!

2010-12-12 @ 15:54:55
URL: http://hemmahoshanna.blogg.se/
Postat av: sara

TACK sweety!

2010-12-13 @ 03:24:23
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/
Postat av: clairgsj

You will quickly realize that their handbook is a good resource for letting you prepare for your next interview. 锘?a href=http://www.tuttovelavillaggio.it>http://www.tuttovelavillaggio.it In almost all of the races I've taken part in, you will see rows of bike racks create and numbered. Your golf shoes should have sufficient room for the toes.

Those who prefer material that don't corrode in any way might prefer polyethylene or polyvinyl chloride, that are both widely-used materials. nike blazer vintage Men who mind for personality also their footwear must be up to date by the latest on-going trends, upcoming fashions and fashions in Footwear things that may make them be noticeable. In this post you can find out not merely the most effective sneakers to wear to many cardio class but, you also discover exactly what sort to remain clear of.

For special occasions opt for ankle strap shoes with sky-high stiletto heels and pointed toes. air max pas cher New shoes, new shoes, red and pink and blue shoes, I'll show you which shoes I would choose if you'd let me buy. iabetes is not to become taken lightly


Related Topics:
http://detail-sites-ic2.glandulaire.unsecularize.pagurek.pesons.woodsey.daininki.steenrod.www.0l.ro/dorga/doorkijken/chokestr/rohun-24h-by-comments.html/natsuyas/transfeature/
http://poststuk.0j.ro/smilaceous/
http://jarodtec.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=2:ever-wondered-how-a-candidate-s-work-is-graded&lang=en

2014-04-29 @ 02:04:09
Postat av: Williamkl

газ пропан в баллонах
доставка сжиженного газа
газификация под ключ
стоимость заправки газгольдера
перевозка суг


доставка балонного газа
пропан оптом
заправка газгольдера
газификация под ключ
проектирование газоснабжения

2014-12-16 @ 18:50:36
URL: http://www.xn--80aadfv0bgy.xn--p1ai

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0