Vårtecken i Shanghai


Vårtecken 1, vita utomhus-soffor



Vårtecken 2, linne och solbrillor


Vårtecken 3, mat i det gröna


Vårtecken 4, bara fötter i ballerinas!



Helgen som gick var full av vårtecken! I Shanghai söker man dock inte snödroppar eller krokus då man letar efter våren, istället letar man efter soliga uteserveringar. I lördags fann vi en undangömd sådan som låg i utkanten av en av Shanghais hemliga trädgårdar. Där glömde vi för ett ögonblick att vi befann oss i en av världens största städer och njöt ostört av solens värmande strålar, lovely! Tyvärr minns jag inte namnet på denna härliga sommarplats men den ligger på Xinle lu, även kallad Shanghais bästa shoppinggata :-).




Kärlek
Sara


Kommentarer
Postat av: Freedomtravel

Ser verkligen härligt ut! Hoppas att uteserveringarna snart börjar ploppa upp i Stockholm också (en och annan har man sett även om de kanske är lite optimistiska...)

2010-04-27 @ 07:13:03
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: sara ♥

ja, uteserveringar ar verkligen toppen!

2010-04-27 @ 09:56:35
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/
Postat av: frida

förstår inte varför du inte använde din nya dress från skräddaren... den skänkte ett par skratt!! men det ser underbart ut!! vi har oxå haft sol och fint väder i helgen och det var fantastiskt.. spenderade nästan hela helgen med att vända jord i grönsakslandet.. så glammigt e livet på landet!!! men det kommer bli fint till hösten när man kan skörda allt slit... nu bär det strax iväg mot stockholm! kram

2010-04-27 @ 13:26:48

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0