Planer

Nu är det bestämmt. Vi har velat, våndats, bestämmt oss, ångrat oss men nu finns det ej längre någon återvändo. Vi kommer inte att komma hem över jul. Dyra biljetter, dåliga flygtider, dåligt väder och det faktum att vi haft så många som varit här har gjort att vi valt att stanna i Asien.  Egentligen ville vi faktiskt allra hellst fira jul på Nya Zeeland, med Daniel och Caroline. Men sjukt dyra flygbiljetter samt för få semesterdagar gjorde att vi la ner även den planen, 25 000 kr bara för flyget är bara för mycket!!!

Summasumarium så kommer vi nu att fira jul på Filippinerna.  Vi betalar 4 200 kr (för 2), tar tre dagars semester och får en långweekend på en paradisö. Känns trist att inte få fira med de våra. Desstu roligare att vi utnyttjar vår nya plats på jorden. Så julafton 2009 kommer jag spendera sippandes på en cocosnöt-drink med mina saknade hjärtan i tanken.

Kärlek
Sara


Kommentarer
Postat av: Johan C

Vilken paradisö blir det?

2009-11-05 @ 08:26:53
Postat av: sara

inte helt säker än. ngn hyfsat nära Manila. kan du rekommendera ngn?



KRAM

2009-11-05 @ 10:54:32
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/
Postat av: caroline

Hej gumman, ja micke skrev o berättade på facebook, himla surt att de strulade till det för er med NZ resan. Vi kommer tänka på er, där ni är på er härliga ö. Förra året var jag helt inne på att åka till filippinerana med en kompis, det verkar så härligt! Stor kram!

2009-11-06 @ 09:32:48

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0