Tavelköp

Vi har köpt en ny tavla, en stor fin ny tavla över Shanghai. Vi är MKT nöjda! :-) Tavlan specialbeställde tavlan så den blev precis så som vi ville ha de, 2000 kr kostade mästerverket. Helt klart överkommligt enligt mig! Nu hänger tavlan över vår soffa, nice!


Sakta men säkert börjar vår lägenhet förvandlas från ett opersonligt hotellrum till en personlig lägenhet. Tyvärr passar ingenting ihop just nu. Våra möbler blandas med hyresvärdens som mixas med våra nya kinaköp. Till råga på allt har vi fula gulmelerade väggar... Summan, massa fina saker (och några mindre fina), inte lika fin helhet. Trist! Snart är det dax för oss att fundera över flytt eller stanna här ett år till. Hoppas på att kunna förhandla in en vitmålning av väggar och en borttagning av heltäckningsmattor. Då stannar vi nog, att ha en utomhus pool är värt mkt!

Denna tavlan stod brevid vår i galleriet där vi köpte vår tavla. Jag gillar denna och funderar på att köpa den med! Den är 1 * 1 m, VIT och vi får den för en tusenlapp. Vad tycker du, take it or leave it?Kärlek
Sara

Kommentarer

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0