Dagen efter

Igår var dagen efter alla cocktails... Det gick således ganska långsamt igår, speciellt för Micke :-) Vi tog sovmorgon, käkade efter-fest-lunch och gick en riktigt lång prommis. Även om Micke och jag inte var på topp så var Shanghais väder det. Solen lyste från en klarblå himmel vilket inte händer ofta här. Det var riktigt mysigt att prommenera hand i hand genom Shanghai.

Trötta men glada! Loggan för vårt boende i bakgrunden.
Vi tog utomhus-rulltrappan till lunchstället. I Shanghai är det väldigt vanligt med utomhus-rulltrappor. Ofta är de vanliga trapporna helt tomma medans det är en lång kö till rulltrapporna.

Micke var mycket trött... Men lyckades ändå klämma en hel burgare. Vi käkade på Blue Frog, ett bra burgarehak.


Vardags-Shanghai i bilder. Ett gatukök a la Shanghai, nudeltillverkning, en skräddare. Det är mycket action på Shanghais gator. Som vanligt kan du klicka på bilderna för att få en större bild.


Tittade in i en gränd och hittade en löparbana inklämd mellan husen, otippat. Ännu mer otippat är trosorna i förgrunden, hihihihi!


Hälsade på hos Ellinor som jobbar i en butik. Underbara kläder för västerlänningar! Köpte en fin liten topp. Det blir nog fler besök på Ellinors jobb!
6 timmar senare la vi oss i soffan och SLAPPADE. Såg filmen "UP", jag grät floder... En sån vacker film! Hoppas att du hade en lika mysig söndag som vi!


Kärlek
Sara


Kommentarer

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0