Tisdagspresent

 Mickes välkommen-hem present hittade jag på fejkmarket, Nanjing lu 580. När det gäller fejkmarket mina vänner så finns där så mycket mer än billiga LV-kopior. Det gäller bara att hitta rätt. Jag går alltid till Kate, min väsk-tjej. Igår fick jag följa med in i superhemliga rummet som låg utanför själva fejkmarket. En hisstur och en hemlig trappa senare befann jag mig i himlen. Väskor, solbrillor, plånböcker, halsdukar… Hittar du till det riktigt bra kopiorna så går det inte att se skillnad. Som denna halsduk till exempel, den går att köpa för 40 kr. Detta exemplar kostade mer... Men så är den perfect my friends, perfection!


 

Nu har han precis landat i Shanghai, kärleken. Skönt, då blir ordningen återställd igen! Jag är alltid lite orolig när M är ute och flyger (jag är orolig även när jag flyger kan jag tala om) så känns bra att veta att han befinner sig nere på land igen.  Idag firar jag hans hemkomst lite extra och har lagt fram ett litet paket på köksbordet. Bara för att jag inte kunde låta blir och köpa denna ljuvliga halsduk. Det är inte så ofta jag springer in i "Micke-måste-ha" saker så det gäller att passa på. Så nu har vi var sin gosig halsduk att mysa i under hösten.

 

 

Förutom några extra kramar ikväll så förväntar jag mig ingenting speciellt denna tisdag. På jobbet håller jag i månadens team-meeting vilka brukar blir ganska bra. De är seriösa, mina medarbetare :-). Ikväll blir det en tur till gymmet, det var några dagar sedan jag sprang nu så behöver spralla av mig lite. Men som sagt, fokus blir på kramar. Det är nästan enda chansen denna vecka då vi väntar Sverigebesök till helgen. Micke har några vänner som är här på arbetsresa. De bor på hotell men har anställt Micke som guide och partysällskap. Kommer säkert att blir trevligt!

 

Nej mina kära, du är det dax för mig att kicka igång denna tisdag.





Kärlek
Sara



Kommentarer
Postat av: annelie berg

åå vad skönt att han är på plats igen :)

2010-10-26 @ 21:24:26
URL: http://annelieberg.se
Postat av: Nicky

Vilken fin present! :) Hoppas att ni hade en riktig mysig kramfest :)



PS. Jag hatar att flyga, så jag förstår vad du menar :) I juli när vi flög till Hong Kong var det kraftig turbulens heeeela vägen. Inte roligt!!



Kram/Nicky

Postat av: Elisabeth

Hej, vågar du lämna ut nummret på shoppen? Åker till Shanghai 11/11 och är riktigt taggad inför alla fynd jag skall göra. Kul att hitta till din blogg. Skall tipsa min syster (kanske ni redan träffats?) som är den jag skall hälsa på!



//Elisabeth

2010-10-30 @ 02:53:39
Postat av: Shuang

Du fick verkligen kinesisk pris, om inte mindre... haha

2010-11-01 @ 13:26:34
Postat av: Anna

Hej Sara!



Din blogg är verkligen inspirerande, tack för alla tips!



Jag har varit på fake market många gånger men haft svårt att hitta de riktigt bra grejerna. Jag skulle gärna göra ett besök hon "din väsk-tjej" Kate och ännu hellere följa med till det superhemliga rummet. Jag skulle bli strålande glad om du har möjlighet att maila mig vilket nummer hon har på sin butik.



Hälsningar från Anna

2010-11-12 @ 03:54:40

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0