Laddad!


En av paradrätterna på hotellet Peninsulas restaurang Sir Ellys. Vad kvällen kommer att bjuda på är jag inte säker på men jag har hört talas om kilovis med kaviar och lådvis av skumpa. Längtar! Bilden kommer från Cityweekend.




Tonight's the night! Jag är laddad till tänderna inför kvällens stora gala. Jag har noppat ögonbrynen, rakat benen, valt klänning, målat naglarna och gjort hårinpackning. Jag har även delatagit i milslånga mailkonverationer om klänningar, taxiresor och håruppsättningar. Jag vågar tala för hela gänget, vi är redo för galafest! Som en liten teaser kommer här en recention av en av hotellets restauranger, Sir Ellis (vars invigningsfest jag var på i februari).



 

Since it opened, Sir Elly’s has received unanimously glowing reviews. We’re not ones to follow the herd, but this was one bandwagon we just couldn’t resist jumping on. Every part of our six-course taster menu is as creative and delicious as that offered in any fine-dining establishment, but there was one stand-out dish. The diver scallops with seared Nori risotto and Jerusalem artichoke (¥168) is a dish of simple flavors: the scallops are lightly poached in butter, the artichoke is an unpretentious purée and the risotto a classic base. But to eat this plate is to enter a sweet shop of mouthfuls, where the delight in exploring the flavor pairings is almost Willy Wonka-esque. First it is rich–the creamy artichoke purée coats the velvety scallops. Next it is salty, with the crisp parmesan bread (über-thin white slices coated with parmesan shavings and baked) bringing out the sea in the scallop. The addition of Japanese Nori seaweed gives the risotto depth without making it overbearing. Instead of al dente, the rice is fully cooked. The bite comes from the crisp exterior of the lightly pan-seared risotto cube. It’s heaven on a plate–we’re still smiling.- Rachel Plat, Cityweekend

 

 

Kärlek

Sara


Kommentarer
Postat av: Fnulan

sv; Fina Sara, vad rörd jag blir!!! Synd att du inte är nära så att jag får krama om dig hårt!!



PUSS

2010-03-18 @ 22:06:23
URL: http://fnulanbulan.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0