Massage


Jag älskar inredningen på Green Massage och sitter mer än gärna några minuter i deras relax-avdelning (bilden till höger) efter min massage.


Igår var Micke och jag på massage. Vi går oftast till ett ställe som heter Green massage vilket var fallet även igår. De har flera ställen över hela stan och ett av dem ligger på gångavstånd oss. Shanghai kryllar av massageställen men det är faktiskt ställen som erbjuder en helhetsupplevelse. Vanligt är att man bara får ligga på en brits i ett stort rum (som man delar med andra) med lysrör i taket. För kineserna är inte mysstämning så viktigt de fokuserar rätt och slätt på massagen. Mest poppis är de blinda massörerna. Jag har däremot svårt att slappna av med folk som springer och pratar runt om mig, det spelar ingen roll hur duktigt massören är. Så jag väljer att betala 100 kr istället för 40 kr och får då en timmes massage i en vacker och avslapnande omgivning som den på Green massage.




Kärlek
Sara


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Oh vad bra att du skrev om det här! Har letat och letat efter bra massage-ställen i Shanghai! Detta ska jag testa nästa gång vi kommer.

2010-01-21 @ 10:36:25
URL: http://www.viktoriassecrets.se
Postat av: sara

gör det! du hittar address mm här: http://www.greenmassage.com.cn/

2010-01-22 @ 02:33:34
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/

Säg nått här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0